Äventyrsbanan Eskilstuna

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Enskild firma som heter Äventyrsbanan Eskilstuna. Det finns flera bolag som liknar Äventyrsbanan Eskilstuna i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Äventyrsbanan Eskilstuna är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-07 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2003-10-15 så har Äventyrsbanan Eskilstuna varit registrerat och sedan 2003-06-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Äventyrsbanan Eskilstuna och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Äventyrsbanan Eskilstuna så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Äventyrsbanan Eskilstuna så kan ni göra det på 0730-330373.

Rekreationsverksamhet såsom personlig utveckling, teamcamper, spårning, miljövård, lära inom våran flora, lekar, tillverkning av primitiva jaktvapen, övningar som gör människan mer medveten om naturen.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Kurt Robert som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Äventyrsbanan Eskilstuna har 600704-XXXX som sitt organisationsnummer.