Hansebrinks Bygg

Södermanlands län

Information

601106-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hansebrinks Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hansebrinks Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Hansebrinks Bygg finns i.

Hansebrinks Bygg har varit registrerat sedan 1989-10-25 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hansebrinks Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Hansebrinks Bygg är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Hansebrinks Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hansebrinks Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-5909040 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, renovering, om- och tillbyggnad

Det finns olika personer som har en koppling med Hansebrinks Bygg och det är Hansebrink, Jari Matti Tapani som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,