Eskilstunahonung

Södermanlands län

Information

620524-XXXX är organisationsnummer för bolaget Eskilstunahonung. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstunahonung är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Eskilstunahonung finns i.

Eskilstunahonung har varit registrerat sedan 1992-03-20 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstunahonung så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Eskilstunahonung är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Eskilstunahonung är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eskilstunahonung så kan ni göra det på telefon genom 016-5512737 eller genom brev på följande adress:

Biodling med honungsförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstunahonung och det är Hauk, Mikael Jan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,