Eskilstuna Kakelugnsmakeri

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Eskilstuna Kakelugnsmakeri är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Eskilstuna Kakelugnsmakeri är ett av dem. Statusen för Eskilstuna Kakelugnsmakeri är att Bolaget är aktivt.

Eskilstuna Kakelugnsmakeri är ett Enskild firma och skapades 2009-07-01. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eskilstuna Kakelugnsmakeri ska trivas.

Eskilstuna Kakelugnsmakeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-18. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnation, kakelugnsmakeri, alla slags eldstäder och skorstenar. Försäljning av kakelugnar, spisar, kaminer, tegel- och murprodukter. Våtrumsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eskilstuna Kakelugnsmakeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-18.

Idag är Eskilstuna Kakelugnsmakeri och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Eskilstuna Kakelugnsmakeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Eskilstuna Kakelugnsmakeri är Kanerva, Jori Olavi som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Eskilstuna Kakelugnsmakeri har 620906-XXXX som sitt organisationsnummer.