Remnegård Consulting

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Remnegård Consulting är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Remnegård Consulting är ett av dem. Statusen för Remnegård Consulting är att Bolaget är aktivt.

Remnegård Consulting är ett Enskild firma och skapades 2002-03-15. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Remnegård Consulting ska trivas.

Remnegård Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillhandahållande av tjänster för små och medelstora företag. Tjänsterna består av dels konsulthjälp avseende marknadsföring och IT, dels av ren service av hård och mjukvara inom data branschen och dels av förmedling och konsultation vid inköp av datautrustning och datarelaterad utrustning. Samt arbeta som IT och marknadsföringskonsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Remnegård Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Remnegård Consulting och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Remnegård Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-517427.

.

De som är på något sätt har med Remnegård Consulting är Rämnegård, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Remnegård Consulting har 621221-XXXX som sitt organisationsnummer.