PREZEND

Södermanlands län

Information

630204-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PREZEND. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PREZEND är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som PREZEND finns i.

PREZEND har varit registrerat sedan 2007-10-09 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för PREZEND så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

PREZEND är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för PREZEND är följande:

Vill ni komma i kontakt med PREZEND så kan ni göra det på telefon genom 070-5900954 eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning och illustration, designad kommunikation.

Det finns olika personer som har en koppling med PREZEND och det är Almgren, Nina Carina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,