Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna

Södermanlands län

Information

630527-XXXX är organisationsnummer för företaget Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna finns i.

Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna har varit registrerat sedan 1998-04-02 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Persson Trä & Plåt Service Eskilstuna och det är Persson, Sven Thomas som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,