Juristfirman Yvonne Berglund

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Juristfirman Yvonne Berglund är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Juristfirman Yvonne Berglund är ett av dem. Statusen för Juristfirman Yvonne Berglund är att Bolaget är aktivt.

Juristfirman Yvonne Berglund är ett Enskild firma och skapades 2001-06-28. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Juristfirman Yvonne Berglund ska trivas.

Juristfirman Yvonne Berglund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verksamheten kommer att bestå i konsultationer i juridiska och ekonomiska frågor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Juristfirman Yvonne Berglund är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-03.

Idag är Juristfirman Yvonne Berglund och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Juristfirman Yvonne Berglund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-127240.

.

De som är på något sätt har med Juristfirman Yvonne Berglund är Berglund, Yvonne Elisabeth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Juristfirman Yvonne Berglund har 640105-XXXX som sitt organisationsnummer.