MIWI - Engineering

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och MIWI - Engineering är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MIWI - Engineering är ett av dem. Statusen för MIWI - Engineering är att Bolaget är aktivt.

MIWI - Engineering är ett Enskild firma och skapades 2005-12-27. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MIWI - Engineering ska trivas.

MIWI - Engineering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-28. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Företaget kommer att hålla på med VVS-projektering, dokumentation, arbetsledning inom vvs- och fastighet. Företaget kommer även att syssla med att anordna konferansresor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MIWI - Engineering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är MIWI - Engineering och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med MIWI - Engineering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8870424.

.

De som är på något sätt har med MIWI - Engineering är Wisén, Jan Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MIWI - Engineering har 640205-XXXX som sitt organisationsnummer.