Carguz Protection

Södermanlands län

Information

640311-XXXX är organisationsnummer för bolaget Carguz Protection. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carguz Protection är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Carguz Protection finns i.

Carguz Protection har varit registrerat sedan 2008-08-19 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carguz Protection så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-07-03.

Carguz Protection är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Carguz Protection är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carguz Protection så kan ni göra det på telefon genom 016-141632 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning,försäljning och rådgivning av produkter inom arbetsskydd och därmed förenlig verksamhet. Import och export av varor såsom skyddsartiklar för byggbranschen och övrig industriverksamhet, förvaringslådor, förvaringsvagnar, förvaringsställage, plåtar, färg, plastartiklar, skyddskläder och skor, legotillverkade varor, industrimaskiner, verktyg, tejper, infästningsanordningar, elektroniska hjälpmedel, marknads- förings- och reklamartiklar, kontorsutrustning, transportutrustning och lyftredskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Carguz Protection och det är Karlsson, Ulf Tage Roger som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,