ANIBER PRODUKTER

Södermanlands län

Information

ANIBER PRODUKTER hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där ANIBER PRODUKTER finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. ANIBER PRODUKTER tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ANIBER PRODUKTER har haft sedan 2009-08-13. ANIBER PRODUKTER har funnits sedan och 2009-09-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ANIBER PRODUKTER så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-7771842.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

ANIBER PRODUKTER har idag 640605-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ANIBER PRODUKTER

Försäljning av rengöringsprodukter för hushåll, hudvårdsproduk- ter, hälsokost och presentartiklar

I ANIBER PRODUKTER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Anita Aili Kristina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .