InDeP Innovate Develop Progress

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Enskild firma som heter InDeP Innovate Develop Progress. Det finns flera bolag som liknar InDeP Innovate Develop Progress i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

InDeP Innovate Develop Progress är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-04 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2008-02-20 så har InDeP Innovate Develop Progress varit registrerat och sedan 2007-10-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är InDeP Innovate Develop Progress och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med InDeP Innovate Develop Progress så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med InDeP Innovate Develop Progress så kan ni göra det på 016-123098.

Innovationsverksamhet, coaching och utbildning. Upplevelser för besöksnäringen. Webbaserad handel av hjälpmedel, redskap, ortoser, verktyg, spel, utrustningningar, robotar, program och system för funktionshinder, rehabilitering, vård, omsorg, träning, städning, matlagning, kontorsgöromål, trädgårdsskötsel, friluftsliv, sport, lek, hantverk.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Swärd, Annakarin som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

InDeP Innovate Develop Progress har 641010-XXXX som sitt organisationsnummer.