Gokart o Event i Eskilstuna

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Gokart o Event i Eskilstuna är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gokart o Event i Eskilstuna är ett av dem. Statusen för Gokart o Event i Eskilstuna är att Bolaget är aktivt.

Gokart o Event i Eskilstuna är ett Enskild firma och skapades 2006-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gokart o Event i Eskilstuna ska trivas.

Gokart o Event i Eskilstuna är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Eventproduktion, motorsportevenemang samt entreprenadverksamhet. Gokartuthyrning samt renovering av fordon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gokart o Event i Eskilstuna är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29.

Idag är Gokart o Event i Eskilstuna och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Gokart o Event i Eskilstuna så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2768373.

.

De som är på något sätt har med Gokart o Event i Eskilstuna är Heggblad, Per Johan Eric som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gokart o Event i Eskilstuna har 650127-XXXX som sitt organisationsnummer.