M Racing

Södermanlands län

Information

M Racing hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där M Racing finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. M Racing tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket M Racing har haft sedan 2006-05-17. M Racing har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till M Racing så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-141850.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

M Racing har idag 650521-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för M Racing

Utveckling, tillverkning och skötsel av bilar inom racingverksamhet. Motor och chassierenovering av tävlingsbilar och kartar. Transport och planering inom racingteam. Tillverkning av depåmaterial och "racecamps" (tillfälliga lokaler vid event och tävling). Assisterande handledare vid event med tävlingsfordon på bana.

I M Racing så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmqvist, Stig Michael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .