Svenska GummiHuset

Södermanlands län

Information

Svenska GummiHuset hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Svenska GummiHuset finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Svenska GummiHuset tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Svenska GummiHuset har haft sedan 1995-01-01. Svenska GummiHuset har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska GummiHuset så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 077-1977977.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Svenska GummiHuset har idag 660521-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Svenska GummiHuset

Handel med däck och fälgar m m.

I Svenska GummiHuset så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granath, Joakim Olof som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .