Kakel och Bad Design i Eskilstuna

Södermanlands län

Information

670217-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kakel och Bad Design i Eskilstuna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kakel och Bad Design i Eskilstuna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Kakel och Bad Design i Eskilstuna finns i.

Kakel och Bad Design i Eskilstuna har varit registrerat sedan 2007-06-12 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kakel och Bad Design i Eskilstuna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Kakel och Bad Design i Eskilstuna är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Kakel och Bad Design i Eskilstuna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kakel och Bad Design i Eskilstuna så kan ni göra det på telefon genom 016-126947 eller genom brev på följande adress:

Bedriva butiksförsäljning av kakel, klinker och tillhörande byggmaterial, badrumsinredning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kakel och Bad Design i Eskilstuna och det är Albrecht, Marica Margareta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,