Redovisningsfirma Monica Andersson

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Enskild firma som heter Redovisningsfirma Monica Andersson. Det finns flera verksamheter som liknar Redovisningsfirma Monica Andersson i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Redovisningsfirma Monica Andersson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1990-05-03 så har Redovisningsfirma Monica Andersson varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Redovisningsfirma Monica Andersson och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Redovisningsfirma Monica Andersson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Redovisningsfirma Monica Andersson så kan ni göra det på 016-510320.

Redovisning (bokföring, fakturering)

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Monica Ingrid Henriette som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Redovisningsfirma Monica Andersson har 680517-XXXX som sitt organisationsnummer.