Li's Hälsa

Södermanlands län

Information

680522-XXXX är organisationsnummer för företaget Li's Hälsa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Li's Hälsa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Li's Hälsa finns i.

Li's Hälsa har varit registrerat sedan 2005-03-31 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Li's Hälsa så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

Li's Hälsa är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Li's Hälsa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Li's Hälsa så kan ni göra det på telefon genom 016-96043 eller genom brev på följande adress:

Hälsa, återförsäljare av Aloe-Vera produkter, sexleksaker, stenar, rökelser. Diplomerad massör, utbildning och personlig utveckling, friskvård och må bra kvällar.

Det finns olika personer som har en koppling med Li's Hälsa och det är Isetoft, Karin Liselott som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,