M - D bil servis och tvätt

Södermanlands län

Information

680620-XXXX är organisationsnummer för verksamheten M - D bil servis och tvätt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M - D bil servis och tvätt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som M - D bil servis och tvätt finns i.

M - D bil servis och tvätt har varit registrerat sedan 2001-10-15 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för M - D bil servis och tvätt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

M - D bil servis och tvätt är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för M - D bil servis och tvätt är följande:

Vill ni komma i kontakt med M - D bil servis och tvätt så kan ni göra det på telefon genom 070-5563181 eller genom brev på följande adress:

Handtvätt, utvändig och invändig, Byta olja, Byta däck och balansering, Byte av avgasrör. All service som har med bilar att göra.

Det finns olika personer som har en koppling med M - D bil servis och tvätt och det är Arpacik, Mustafa som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,