LMC Automations Kommunikation

Södermanlands län

Information

LMC Automations Kommunikation är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som LMC Automations Kommunikation finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LMC Automations Kommunikation är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-12-17.

LMC Automations Kommunikation som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2003-11-26. Men sedan 2003-12-17 så har LMC Automations Kommunikation varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LMC Automations Kommunikation så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-302355.

Eskilstuna arbetar för att företag som LMC Automations Kommunikation ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LMC Automations Kommunikation. Det finns flera företag i Södermanlands län.

Konsult till automationskunder, hjälpa till att lösa datakommunikationsproblem, samt rekommendera olika produkter till kunden som köper in, verksamheten riktar sig främst mot kommunala VA-verk, energibolag och industrin.

Firmatecknare för LMC Automations Kommunikation är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LMC Automations Kommunikation och det är följande personer, Mårtensson, Tomas Erik Johan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LMC Automations Kommunikation är 681029-XXXX.