Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson

Södermanlands län

Information

Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Veronika Margareta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson på telefon 016-134418.

Fotvårdsklinik.

Idag är Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson av bolagstypen Enskild firma.

Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson så är det följande:

Hälsohusets fotvårdspraktik, Veronika Karlsson har 690407-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.