Lillgårds Hästar och Djur

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Enskild firma som heter Lillgårds Hästar och Djur. Det finns flera bolag som liknar Lillgårds Hästar och Djur i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lillgårds Hästar och Djur är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-14 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2002-11-11 så har Lillgårds Hästar och Djur varit registrerat och sedan 2002-11-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lillgårds Hästar och Djur och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Lillgårds Hästar och Djur så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lillgårds Hästar och Djur så kan ni göra det på 016-60260.

Ridskola. Utbildning av häst och ryttare. Ge barn en upplevelse på landet med hästar och andra djur. Försäljning av varor som har anknytning till djur och ridsport.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Karin Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lillgårds Hästar och Djur har 700926-XXXX som sitt organisationsnummer.