Torpet

Södermanlands län

Information

701202-XXXX är organisationsnummer för företaget Torpet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torpet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Torpet finns i.

Torpet har varit registrerat sedan 1998-10-09 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torpet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Torpet är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Torpet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torpet så kan ni göra det på telefon genom 016-420092 eller genom brev på följande adress:

Montering av ventilation, maskiner inom tillverkningsindustrin och därmed förenlig verksamhet. Konstruktions- och montagesmide. Maskinrenovering. Transporter. Handel med maskiner inom smidesindustrin och därmed förenlig verksamhet. Tillverkning av dörrar, galler, ventilationsdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torpet och det är Mårtensson, John Erik Peter som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,