KH Constructing & Service

Södermanlands län

Information

KH Constructing & Service hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där KH Constructing & Service finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. KH Constructing & Service tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. KH Constructing & Service har funnits sedan .

Vill ni skicka post till KH Constructing & Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

KH Constructing & Service har idag 701207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KH Constructing & Service

Ventilationsmontage, service, konstruktion, luftmätning och injustering av mindre anläggningar. Plåtslageri och svetsning, svartplåt och stålkonstruktioner.

I KH Constructing & Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hyttinen, Kai Tapani som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .