Lennartsson Grafiska och Data

Södermanlands län

Information

Lennartsson Grafiska och Data är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Lennartsson Grafiska och Data finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lennartsson, Per Lennart som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lennartsson Grafiska och Data så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lennartsson Grafiska och Data på telefon 070-1763061.

Producera grafiska produkter som tidningar, böcker, webb-applikationer. Även försäljning, support och konsultativ verksamhet rörande PC, mac datorer, nätverk, internet, intranet. Samt bokförlagsverksamhet.

Idag är Lennartsson Grafiska och Data av bolagstypen Enskild firma.

Lennartsson Grafiska och Data är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lennartsson Grafiska och Data innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-01 och Lennartsson Grafiska och Data är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lennartsson Grafiska och Data så är det följande:

Lennartsson Grafiska och Data har 701211-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.