MaxIda Makeup & Konsultation

Södermanlands län

Information

MaxIda Makeup & Konsultation är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I MaxIda Makeup & Konsultation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danielsson, Anna Marie som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med MaxIda Makeup & Konsultation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MaxIda Makeup & Konsultation på telefon 070-8705295.

Försäljning av kosmetik och hudvårdsprodukter samt konsultationer av dito. Marknadsföring av telekommunikation. Bokföring samt faktureringstjänster.

Idag är MaxIda Makeup & Konsultation av bolagstypen Enskild firma.

MaxIda Makeup & Konsultation är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MaxIda Makeup & Konsultation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och MaxIda Makeup & Konsultation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MaxIda Makeup & Konsultation så är det följande:

MaxIda Makeup & Konsultation har 710422-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.