Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a

Södermanlands län

Information

Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gindemo, Oskar Petrus som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gustaf Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterner, Ylva Marianne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrlin Klevstig, Per Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nordin, Thore Conny som är född 1958 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a på telefon 016-126610.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a innehar ej F-skattsedel och Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Eskilstuna Bostadsrättsförening Wasa u p a har 718000-2060 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.