Tuna Fisk o Skaldjur

Södermanlands län

Information

740706-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tuna Fisk o Skaldjur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tuna Fisk o Skaldjur är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Tuna Fisk o Skaldjur finns i.

Tuna Fisk o Skaldjur har varit registrerat sedan 1999-11-08 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tuna Fisk o Skaldjur så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Tuna Fisk o Skaldjur är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Tuna Fisk o Skaldjur är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tuna Fisk o Skaldjur så kan ni göra det på telefon genom 070-7258058 eller genom brev på följande adress:

Handel med fisk och skaldjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Tuna Fisk o Skaldjur och det är Blomsterlund, Magnus Wilhelm som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,