Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för.

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Ekonomisk förening som heter Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för.. Det finns flera företag som liknar Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för. i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1998-04-29 så har Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för. varit registrerat och sedan 2005-03-31 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för. och det finns fler företag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Skogvaktarv. 55 B, 633 49, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för. så kan ni göra det på 016-146340.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva gemensamma marknadsföringsåtgärder samt att utveckla hotellnäringen i Eskilstuna och att förvalta medlemmarnas intressen i Eskilstuna marknadsföringsbolag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Cronholm, Carl Lennart Rantzien som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Tore Oskar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Christher som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Leif Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sars, Carina Linnea som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Renate Franziska som är född 1944 och har titeln SuppleantSöderberg Axelsson, Eva Carina som är född 1968 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lennart Cronholm. .

Hotellföreningen i Eskilstuna Ek. för. har 769603-0597 som sitt organisationsnummer.