Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Ekonomisk förening. Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769606-3200.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-102449 alternativt besöka eller skicka post till Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening på följande adress Wallqvistg. 6, 633 56, Eskilstuna.

Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Stadsdelskooperativet Underhund Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att i enlighet med de kooperativa principerna främja medlemmarnas ekonomiska och sociala intressen när det gäller att erbjuda boende och verksamma tjänster och arbetstillfällen inom följande verksamhetsområden: Cafeteria, kulturupplevelser, undervisning kompetensutveckling galleri, försäljning, boendeservice, fastighetsägarservice och därmed förenlig verksamhet. Föreningen skall verka för en ökad integration samt bidra till en god social och kulturell utveckling av bostadsområdet. Medlemmarna deltar i föreningens ekonomiska verksamhet så som konsumenter och med egen arbetsinsats samt som leverantörer.