Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening

Södermanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva kooperativ förskoleverksamhet och därmed tillgodose medlemmarnas behov av barnomsorg. Föräldrarna skall aktivt medverka i driften av förskolan.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Eskilstuna så är Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 2000-12-28 så skapades Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening har haft det sedan 2001-01-29.

769606-5338 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 016-136333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Conrad, Ann-Charlott Birgitta -Truusööt Helin, Petra Johanna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Solstrålen i Eskilstuna ekonomisk förening är Conrad, Ann-Charlott Birgitta som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Anna Pernilla som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Björn Christian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rengman Nilsson, Lena Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Truusööt Helin, Petra Johanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Schärdin, Johan Olof som är född 1969 och har titeln SuppleantTörn, Anna Regina Linnéa som är född 1977 och har titeln Suppleant, .