Sannas Hårstudio

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Sannas Hårstudio är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sannas Hårstudio är ett av dem. Statusen för Sannas Hårstudio är att Bolaget är aktivt.

Sannas Hårstudio är ett Enskild firma och skapades 1998-02-10. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Sannas Hårstudio ska trivas.

Sannas Hårstudio är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Herr och damfrisör samt försäljning av diverse frisörsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sannas Hårstudio är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sannas Hårstudio och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Sannas Hårstudio så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-357487.

.

De som är på något sätt har med Sannas Hårstudio är Anderberg, Sanna Kristin som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sannas Hårstudio har 770509-XXXX som sitt organisationsnummer.