Fotamera - Jörgen Carlsson

Södermanlands län

Information

771130-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fotamera - Jörgen Carlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotamera - Jörgen Carlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Fotamera - Jörgen Carlsson finns i.

Fotamera - Jörgen Carlsson har varit registrerat sedan 2009-11-10 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotamera - Jörgen Carlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-27.

Fotamera - Jörgen Carlsson är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Fotamera - Jörgen Carlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotamera - Jörgen Carlsson så kan ni göra det på telefon genom 016-144311 eller genom brev på följande adress:

Fotografering. Videoredigering.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotamera - Jörgen Carlsson och det är Carlsson, Anders Jörgen som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,