Mirhags Bygg och Montage

Södermanlands län

Information

800723-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mirhags Bygg och Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mirhags Bygg och Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Mirhags Bygg och Montage finns i.

Mirhags Bygg och Montage har varit registrerat sedan 2007-10-17 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mirhags Bygg och Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Mirhags Bygg och Montage är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Mirhags Bygg och Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mirhags Bygg och Montage så kan ni göra det på telefon genom 073-3405750 eller genom brev på följande adress:

Byggnadssnickare, montör och allmän byggservice

Det finns olika personer som har en koppling med Mirhags Bygg och Montage och det är Mirhag, Dan Edvin som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,