Eskilstuna badrumsrenovering

Södermanlands län

Information

800801-XXXX är organisationsnummer för bolaget Eskilstuna badrumsrenovering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstuna badrumsrenovering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Eskilstuna badrumsrenovering finns i.

Eskilstuna badrumsrenovering har varit registrerat sedan 2007-03-13 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstuna badrumsrenovering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-25.

Eskilstuna badrumsrenovering är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Eskilstuna badrumsrenovering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eskilstuna badrumsrenovering så kan ni göra det på telefon genom 070-8310035 eller genom brev på följande adress:

Plattsättning i alla förekommande utrymmen i hus, lägenheter mm såväl nybyggen som renoveringar.

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstuna badrumsrenovering och det är Gladysz, Robert Alexander som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,