Great Sound Sweden

Södermanlands län

Information

Great Sound Sweden hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Great Sound Sweden finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Great Sound Sweden tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Great Sound Sweden har haft sedan 2008-01-11. Great Sound Sweden har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Great Sound Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9138907.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Great Sound Sweden har idag 850912-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Great Sound Sweden

Ljudtekniker, musiker och därmed förenlig verksamhet.

I Great Sound Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Marcus Nils Olov som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .