Skravsta Maskin

Södermanlands län

Information

861121-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skravsta Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skravsta Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Skravsta Maskin finns i.

Skravsta Maskin har varit registrerat sedan 2005-07-11 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skravsta Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Skravsta Maskin är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Skravsta Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skravsta Maskin så kan ni göra det på telefon genom 073-7084192 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet inom mark och anläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Skravsta Maskin och det är Nordin, Sven Jimmie som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,