B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag

Södermanlands län

Information

B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hytterstav. 1, 635 06, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-91317.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag har idag 916409-7538 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag

Schaktarbeten

I B G Lagerqvist Schakt Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerqvist, Bengt Gunnar som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Lagerqvist, Ebba Gunilla Maria som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .