Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet

Södermanlands län

Information

Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 6, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-123912.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet har idag 916410-1959 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet

Finslipning av mikrotomknivar samt slipning av knivar

I Handelsbolaget Mikrotomslipningar & Eskilstuna- sliperiet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bernt Lennart Adolf som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Andersson, Marianne Viola som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .