Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eskilstuna och Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1984-03-01. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag ska trivas.

Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-16. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Färsäljning av maskiner och verktyg och därmed förenlig verksam- het

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22.

Idag är Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-136990.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag är Blomkvist, Jan Joachim som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Monica som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Morten Maskin Eskilstuna Handelsbolag har 916411-8649 som sitt organisationsnummer.