SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag

Södermanlands län

Information

SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svalbov. 1, 635 18, Husby-rekarne men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-88047.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag har idag 916515-0021 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Sandén, Oskar Sigvard ensam. är den som för stunden ansvarar för SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag

Bil- och motorreparationer

I SiSa Bil- och motorreparationer Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandén, Barbro Kristina som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Sandén, Oskar Sigvard som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .