Salong Margit Swahn Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Salong Margit Swahn Kommanditbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Salong Margit Swahn Kommanditbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Kommanditbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Salong Margit Swahn Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. Salong Margit Swahn Kommanditbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Salong Margit Swahn Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Noachsg. 11, 633 41, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-134564.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Salong Margit Swahn Kommanditbolag har idag 916515-4486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Salong Margit Swahn Kommanditbolag

Frisör.

I Salong Margit Swahn Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Swahn, Margit Elisabeth som är född 1940 och har titeln Komplementär, Karlsson, Bengt Erik som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .