Skogstorps TV-service Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Skogstorps TV-service Kommanditbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Skogstorps TV-service Kommanditbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Kommanditbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Skogstorps TV-service Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Skogstorps TV-service Kommanditbolag har haft sedan 1995-01-01. Skogstorps TV-service Kommanditbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skogstorps TV-service Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mellanv. 16, 633 69, Skogstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-25377.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Skogstorps TV-service Kommanditbolag har idag 916515-6887 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Skogstorps TV-service Kommanditbolag

Reparation och försäljning av radio och TV

I Skogstorps TV-service Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Collin, Mikael Raoul som är född 1963 och har titeln Komplementär, Collin, Helene Elisabeth som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .