Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser)

Södermanlands län

Information

916516-5813 är organisationsnummer för verksamheten Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Eskilstuna som är den kommunen som Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) finns i.

Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) har varit registrerat sedan 2004-06-03 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) så kan ni göra det på telefon genom 016-132899 eller genom brev på följande adress:
Ruddammsg. 7 A, 633 40, Eskilstuna

Administrativ verksamhet inom verksamhetsområdet kroppsvård, försäljning av hudvård- och hälsovårdsprodukter samt uthyrning av tid för solarium.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsostudion i Eskilstuna Kommanditbolag (Hälsostudion Spa & Laser) och det är Ryen, Eva Christine som är född 1962 och har titeln Komplementär, Andersson, Per Roland som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare,