Eskilstuna Medical Care Handelsbolag

Södermanlands län

Information

916517-5630 är organisationsnummer för företaget Eskilstuna Medical Care Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstuna Medical Care Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eskilstuna som är den kommunen som Eskilstuna Medical Care Handelsbolag finns i.

Eskilstuna Medical Care Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-12-18 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstuna Medical Care Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Eskilstuna Medical Care Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Eskilstuna Medical Care Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Eskilstuna Medical Care Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 016-136911 eller genom brev på följande adress:
Rådhustorget 5 A, 633 40, Eskilstuna

Sjukvård, konsult och utbildning

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstuna Medical Care Handelsbolag och det är Berga-Lista Läkarpraktik Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Läkarjouren i Norra Sörmland Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman,