Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Handelsbolag. Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag är momsregistrerat sedan2004-01-29 och har organisationsnummer 916681-5374.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 016-26488 alternativt besöka eller skicka post till Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag på följande adress Mellanv. 10, 633 69, Skogstorp.

Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sjukgymnast Ergonomikonsult B-A Gustavsson Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Sjukgymnastisk behandling. Undervisningsuppdrag. Arbetsplats- bedömning - kartläggning. Rehabilitering, friskvård.