Handelsbolaget DJUNGELBUS

Södermanlands län

Information

Handelsbolaget DJUNGELBUS är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget DJUNGELBUS finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget DJUNGELBUS är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Handelsbolaget DJUNGELBUS som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1993-11-02. Men sedan 1998-01-01 så har Handelsbolaget DJUNGELBUS varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björkrisv. 7, 644 34, Torshälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget DJUNGELBUS så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-358027.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget DJUNGELBUS ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget DJUNGELBUS. Det finns flera verksamheter i Södermanlands län.

Nöjesverksamhet.

Firmatecknare för Handelsbolaget DJUNGELBUS är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget DJUNGELBUS och det är följande personer, Lindqvist, Ulla Margareta som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Wahlén, Klas Vaste Magnus Stefan som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget DJUNGELBUS är 916681-6406.