Torshälla Industrilokaler Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Torshälla Industrilokaler Handelsbolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Torshälla Industrilokaler Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är NS-Svets Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Soininen, Mauri Osmo Otto som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torshälla Industrilokaler Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torshälla Industrilokaler Handelsbolag på telefon 016-358869.

Fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torshälla Industrilokaler Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Torshälla Industrilokaler Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torshälla Industrilokaler Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Torshälla Industrilokaler Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torshälla Industrilokaler Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Torshälla Industrilokaler Handelsbolag har 916681-6869 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.