Langtang Touring & Trading Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Langtang Touring & Trading Handelsbolag är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Langtang Touring & Trading Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kåremi Miretoft, Tanja Renée Sylvia som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Miretoft, Hans Peter som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Langtang Touring & Trading Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Langtang Touring & Trading Handelsbolag på telefon 016-125568.

Import av och handel med kläder, tyger, hantverk. Matförsäljning samt ordnar gruppresor.

Idag är Langtang Touring & Trading Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Langtang Touring & Trading Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Langtang Touring & Trading Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Langtang Touring & Trading Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Langtang Touring & Trading Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Langtang Touring & Trading Handelsbolag har 969627-2666 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.