Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1996-08-02. Men sedan 1996-01-01 så har Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kungsv. 4 B, 633 40, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-512374.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag. Det finns flera bolag i Södermanlands län.

Handel och försäljning av kläder, skor och accessoarer samt därtill förenlig verksamhet. Konsultverksamhet inom ekonomi och administration.

Firmatecknare för Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag och det är följande personer, Lood, Maria Christina som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Lood, Petra Linnea Maria som är född 1978 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Klädkammaren Mälardalen Handelsbolag är 969628-7987.